Албена и Юлиян хванаха юздите за поредната задача на Стажантите
Албена и Юлиян хванаха юздите за поредната задача на Стажантите / Нова телевизия

Тази вечер двете фирми в "Звездни стажанти" получиха третата си задача. Те трябваше да направят фото разказ, който да послужи за изработването на рекламна брошура за една от най-големите застрахователни компании у нас.

"Отборът"
избра Юлиян Константинов за свой проджект мениджър, а "Ангелите на Шарлопов" решиха да се доверят на Албена Вулева.

Двамата капитани показаха изключително различен подход в планирането и разпределението на задълженията към всеки стажант.

Третата задача на отборите в „Звездни стажанти" е решителна за предаването

Докато Албена действаше с размах и даде на всеки един точна задача с конкретни указания за изпълнението й, Юлиян се луташе между концепцията на заданието, разпределението на ролите и нямаше точна стратегия и ясна представа как да бъде изпълнена тя по възможно най-добрия начин. Така в мъжкия отбор се появиха вътрешни разногласия, а Денди бавно се отличи като "слабото звено" според останалите.

И въпреки отличната координация, женският отбор също не остана без своите вътрешни разногласия. Албена повери на Петя отговорната задача да бъде основно действащо лице във фото разказа, а това решение повлия особено приповдигащо на певицата и Албена се принуди да я помоли да стои на страна от креативния процес.

Звездните стажанти на г-н Шарлопов станаха герои на сапунена опера

Нещата във фото студиата също не изглеждаха по особено различен начин за двата отбора. В женския отбор, въпреки дългите приготовления на Петя, снимките минаваха по предварителния план. Мъжете обаче нямаха концепция за снимките и решиха да действат по усет, а доскорошната задружна обстановка сякаш беше оставена в миналото.

Дали жените ще се увенчаят с втора поредна победа, или мъжете ще им я отмъкнат под носа, въпреки липсата на концепция и организация, ще стане ясно в епизода на "Звездни стажанти" в сряда от 21.00 ч. по Нова телевизия.

Допълнителна информация за предаването можете да намерите на официалната Facebook страница.