Дрехи отличаващи се със стил
Представете вас и вашата компания в няколко изречения?

Ние от Mirandakids сме малък и сплотен колектив, устремен към една цел: да представим на българския пазар неповторимия испански стил в детската мода. Предлагаме на нашите клиенти дрехи, единствено и само от испански производители. Дрехите ни са за момичета и момчета и обхващат възраст от 1 месец до 16 години.
 
Откога съществува компанията, колко души работят в нея и какво наложи създаването на онлайн магазина?

Компанията ни съществува от 2019 година, когато отворихме физическия си магазин в гр. Стара Загора.

Факторите, които ни повлияха силно, за да създадем онлайн магазин, са няколко -  желанието ни клиенти от цялата страна да могат да се докоснат до нашите дрехи и необходимостта да промотираме своите продукти чрез многобройни маркетинг инструменти. Марките, които представяме, са нови за българския пазар и смятаме, че чрез създаването на онлайн магазин ще достигнем до максимален кръг от потенциални клиенти.

Разкажете за вашите продукти и как поддържате интереса към тях?
 
iStock/Getty Images

Нашите дрехи са нашата любов към Испания. В mirandakids.bg представяме испански марки дрехи, вдъхновени от Средиземноморския стил, отличаващи се с безкомпромисно качество и естествени материи (предимно лен и памук). Класическите орнаменти за Испания – пандели, дантела и бродерии оставят непоправимо впечатление!

Марките, които предлагаме в mirandakids.bg, са модерни и различни, повлияни от световните и европейски тенденции в детската мода. Всяка колекция има свой собствен почерк – използват се актуални цветове и комбинации от материи.
 
С какво вашите продукти се различават от останалите?

Думата, с която можем да опишем с какво нашите дрехи са различни, е стилът.
Различното е, че един и същ десен на плат се използва за дрехи за различни възрастови групи, като това не означава еднакви дрехи, използва се конкретен цветови десен за направа на различни модели дрехи. Така ние можем да облечем 2 деца, на различни възрасти с дрехи от една серия.
 
Къде продавате вашите продукти?

Предлагаме нашите дрехи във физическия ни магазин, намиращ се в гр. Стара Загора, ул. „Свети Княз Борис“ № 77 и в нашия онлайн магазин www.mirandakids.bg

Какви онлайн маркетингови активности имате всеки месец?

Стараем се ежедневно да публикуваме в социалните мрежи нови и актуални дрехи от онлайн магазина ни. Съдържанието на публикациите ни е достатъчно описателно и задължително е придружено с висококачествена снимка от фотосесия с конкретната дреха, за да може клиентите да видят дрехата облечена на дете и тя да е съчетана с точните за нея аксесоари – диадема и/или чорапи.
Също така, благодарение на нашите партньори от дигитална агенция ValiVal, ежемесечно имаме активни реклами в социалните мрежи Facebook и Instagram.
 
Кои нови маркетингови инструменти или рекламни похвати Ви се иска да приложите, а все още не сте?

Бихме искали да използваме e-mail маркетинг, чрез който да изпращаме на нашите клиенти рекламни мейли с добре подбрано съдържание, както и да ги информираме за намаление и предстоящи колекции.
 
Кой е най-силният ви мотив да участвате в конкурса eCommerce Academy Awards 2022 г.?

Възможността да получим оценка и обратна връзка от специалисти в областта, което ще ни е от полза да видим като нов и развиващ се онлайн магазин нашите силни и слаби страни. Разбира се, имаме и очаквания за допълнителна популяризация на онлайн магазина ни.