Ансамбълът на България по художествена гимнастика спечели титлата в многобоя на Световната купа по художествена гимнастика в София.

Фантастичният ни ансамбъл предизвика фурор и поведе в многобоя в София

Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова събраха сбор от 49.350 след изиграване на двете си съчетания и запазиха първото място, на което се бяха настанили още след първия състезателен ден. Вчера те изиграха съчетанието си на 5 топки.
 
 
Прекрасните ни гимнастички вдигнаха феновете на крака с изпълнението си на смесената композиция на три обръча и два чифта бухалки, която се играе на музиката от саундтрака на филма "Най-великият шоумен".

БГНЕС

Възпитаничките на Весела Димитрова допуснаха някои неточности, които обаче не повлияха за това да постигнат висок резултат. След българките останаха ансамблите на Италия и Япония.
 
Бронз за Катрин Тасева в многобоя в София, титлата взе Александра Солдатова

В неделя Световната купа продължава с финалите на двете съчетания, като България ще се бори за отличията и на двете композиции.

БГНЕС

Световната купа може да следите по NOVA SPORT. Всичко най-интересно и любопитно следете и в специализирана страница в GONG.BG.
gong.bg