Варненски полицаи разбиха бардак за секс услуги в Златни пясъци
Варненски полицаи разбиха бардак за секс услуги в Златни пясъци / снимка: Dariknews.bg, архив

При спецакция на полицията и под ръководството на Варненска районна прокуратура е разбит бардак в Златни пясъци.

В плейбой-клуб „Калигула” се предлагали секс услуги на чужденци в специални стаи към заведението. Полицаите хванали буквално на кълъп двама клиенти с наетите за целта платени жрици на любовта. За стандартен секс се заплащали по 150 лева на час, свидетелствали чужденците.

Установено било, че пет момичета са работили като проститутки в бара. Образувано е досъдебно производство срещу две лица, които са приемали отделни лица с цел да бъдат използвани за развратни действия, съобщиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура.

Собственикът на плейбой-клуб „Калигула” 41-годишен мъж и барманката в заведението - 22-годишна варненка, са задържани за срок до 72 часа. Съдържателят не е от Варна, а момичето на бара, вероятно е помагало в сводничеството му като съучастничка.

Продължава работата по разследването, събират се още доказателства срещу двамата задържани. Във вторник Варненската районна прокуратура ще поиска от Районния съд спрямо собственика на заведението и барманката да бъдат определени постоянни мерки „задържане под стража”.