Млада жена - съдия на футболни мачове обвини в сексуален тормоз шефа на футболните съдии в Монтана, съобщи NOVA. Tя твърди, че е получавала неприлични предложения от Ангел Стоянов. Именно от него зависи кой съдя на кой мач да бъде разпределен. Към момента тя не е свирила на нито един. 

Според Теодора Тодорова през октомври миналата година Стоянов започнал да й изпраща неприлични съобщения в социалните мрежи. "Предложи ми дискретна връзка. Тъй като трябваше да си оставя вратичка, да не е груб отказ, нито съгласие, реших да започна чат, защото думите няма как да бъдат доказани иначе", разказа тя.

Футболна съдийка обвинява шефа си в сексуален тормоз
netinfo

Теодора споделила със съпруга си, който от своя страна я предупредил за информации от футболните среди, че няма как да се реализира в професионално отношение, ако бъде прекалено груба със Стоянов.

„Всичко е една долна манипулация. Тази жена създаде дискомфорт на близките и детето ми", заяви Стоянов за "Здравей, България", като се закани, че всичко ще стане ясно в съда. Запитан дали младата жена го привлича, той отвърна: "Всички жени са хубави. Няма нищо лошо в това да харесваш жени. Лошото е да харесваш мъже". 
 
nova.bg