Мъжът е със счупена челюст, шевове и травми по главата
Пребиха жестоко млад музикант в Ботевградско. Костадин Пенчев е бил нападнат от трима младежи. В момента той е в болница със счупена челюст, травми по главата и шевове по лицето. Пред NOVA той разказа какво точно се е случило.

Агресия на пътя: Нападнаха и пребиха шофьор в Русенско

„Приятелката ми искаше да спрем до магазина. По навик леко изфорсирах двигателя на джипа. Направиха ми забележка. Извиних се. След това едно момче дойде и ме напсува, започна да се бута в мен. Околните ни раздърпаха и го качиха в една кола.

Тръгнахме с приятелката ми и я оставих пред тях. Докато тя слизаше, дойдоха трима души, извадиха ме от колата и започнаха да ме бият. От ударите припаднах и не помня друго", разказа Костадин.

Пребиха мъж в Горна Оряховица

„Случаят е доста сериозен. Момчето не е конфликтно. Той е много честен и отговорен", коментира ръководителят на литаковския духов оркестър Дейвид Христов.

„Статистиката в селото е показателна. Извършват се голям брой престъпления. През 2011 г. пенсионирана учителка беше изнасилена и убита. Извършителят е от селото. Има простреляни, прегазени от пияни шофьори. Рядко има полиция в селото“, разказа местен жител.
nova.bg