Павел Найденов отрече в убийството на дъщеря му да е замесена Дарина Павлова
Павел Найденов отрече в убийството на дъщеря му да е замесена Дарина Павлова / cнимки: Sofia Photo Agency, Юлиана Николова
Павел Найденов отрече в убийството на дъщеря му да е замесена Дарина Павлова
25765
Павел Найденов отрече в убийството на дъщеря му да е замесена Дарина Павлова
  • Павел Найденов отрече в убийството на дъщеря му да е замесена Дарина Павлова

Славка Найденова ще бъде погребана в България в село Мировяне, Софийско, където е погребана и майка й. Това съобщи баща й Павел Найденов днес. Той е категоричен, че няма нищо общо между убийствата на Илия Павлов и сестра му.

Найденова е завършила тук за ландшафтен инженер и е заминала за САЩ заедно с брат си Илия Павлов. По искане на баща й е щяла да се върне да живее в България тази година, след като синът й Пол завърши втори клас.

Според Павел Найденов убийството на Славка е станало след битов скандал с Наталия Уилсън. За Уилсън тепърва ще се установява дали е психично болна или има други интереси към общите, отдадени под наем, имоти на Славка и първия й мъж. Славка е застреляна с пистолет в хола на къщата си, намерени са и гилзи. Няма обаче следи от взлом, което означава, че жената сама е пуснала убийцата си. 

По думите на Росица Пенева, една от най-близките приятелки на убитата, която в последния месец и половина е била денонощно със Славка, през това време рускинята Наталия Уилсън нито е идвала, нито Славка е говорила за нея.

Павел Найденов отрече в убийството на дъщеря му да е замесена Дарина Павлова
netinfo

Павел Найденов отрече убийството да е дело на снаха му Дарина, както и да има връзка с убийството на сина му Илия Павлов. По думите му Славка си имала отделен бизнес и дълго време дори не се е виждала с Дарина Павлова, която също живее с децата си в САЩ.

Найденов заяви още, че убийството на сина му Илия Павлов е дело на лошата конкурента среда в България - на хора, които не са могли да постигнат това, което Павлов е направил. „Убийството му не е политическо, а заради конкуренция", обясни Найденов и допълни: „По това време в държавата се предлагаха много приватизационни сделки и му попречиха да не ги вземе той".

Дъщерята на Павел Найденов беше застреляна в дома си на 3 февруари 2010 г. Освен Славка Найденова беше убит и 8-годишния й син Пол.

Синът на Павел Найденов - Илия Павлов, беше застрелян от снайперист на 7 март 2003 г. пред входа на централата на компанията си „Ем Джи корпорация" в София.