/ ThinkStock/Getty Images
Прогноза за времето на 2 ноември, петък
През следващото денонощие над страната ще преобладава облачно, а в равнините и котловините и мъгливо време. На отделни места ще преръми. Временно подобрение на видимостта ще настъпва в следобедните часове. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-североизток. Минималните температури ще бъдат между 9 и 14, максималните - между 19 и 24 градуса.

От минус 7 до 25 градуса - какво време ни очаква през ноември?

В планините ще има значителна облачност, но без съществени валежи. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 19, на 2000 м - около 13 градуса.

По Черноморието ще преобладава облачно и мъгливо време, като временно подобрение на видимостта ще настъпва в следобедните часове. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури на въздуха и морската вода ще са около 17-18 градуса.

13 кътчета, където есента е приказно красива (СНИМКИ)

През почивните дни вятърът ще бъде от източната четвърт, слаб до умерен и температурите ще продължат постепенно да се понижават, като все пак ще останат по-високи от обичайните. Над Източна България ще бъде с ниска облачност или мъгла; в часовете след обяд облачността ще се разкъсва, видимостта ще се подобрява. Над останалата част от страната ще бъде предимно слънчево с разкъсана висока облачност.

Максималните температури ще са между 17 и 22 , минималните стойности ще са предимно между 6 и 11 градуса.

Подробна информация за времето днес и прогнозата за десет дни напред вижте на Sinoptik.bg