Мъж заля с боя бившата си приятелка и пусна клипа в интернет
Мъж заля с боя бившата си приятелка и пусна клипа в интернет / NovaNews.bg

28-годишният Петър Бакалски решава да отмъсти по един нетрадиционен начин на приятелката си за изневерите ѝ. Той и приятелите му я заливат с няколко литра блажна боя в Пловдив. Снимат случилото се и качват клипа във Фейсбук, съобщава Нова телевизия.

За няколко часа той се разпространява със светкавична скорост. Въпреки съдържанието с очевидна форма на насилие администраторите не свалят клипа няколко дни.

Четири дни след кошмарния 24 юли Нона се възстановява в клиника в Пловдив. Не трябва да се излага на слънчева светлина, защото зрението ѝ е засегнато.

„Обади се бившият ми приятел да се видим. Бях изумена като цяло, защото отношенията ни бяха приключили и то с ексцесии, скандали, побоища и прочее", разказва Нона. След като се срещат с Петър, двамата сядат на пейка, за да поговорят.

Минути след това пристигат приятелите на Петър - Жоро-Зобмито и Георги Туджаров-Жабата. Единият излива кофа с боя върху главата на Нона, а другият снима гаврата с телефона.

„В момента на случващото се Петър се изправи, както седеше кротко до мен и почна да ме маже по лицето с ръка", допълва момичето. Налага се Нона веднага да бъде приета в болница, където да изчистят боята от нея.

"Това е органична боя, която е недишаща и в толкова голямо количество, в близките 24 часа аз съм пътник при всякакви положения. В момента зрението ми е още замъглено, имам светлобоязън, имам алергии по цялото тяло, главата ми е цялата на рани. Кожата на лицето, а и тялото ми се е обелила два-три пъти... Имала съм късмет, че приятелите ми бяха наблизо", допълва тя.

Пред Нова телевизия Петър разказа, че връзката им отдавна куцала, но чашата преляла, когато видял в интернет клипове, в които тя му изневерява.

„В деня, в който аз разбрах цялата истина, не исках да го повярвам, докато не видях всички клипчета с дати, с час, където са се снимали двамата, докато са правили секс и т.н. Това беше нещото, което ме пречупи душевно", казва Петър Бакалски. Версиите на двамата за връзката им обаче доста се различават.

Оказва се, че за Петър публичното унижение на бившата му приятелка е напълно в рамките на нещата и той не съжалява за постъпката си.

В първите минути след гаврата няма задържани. Реакцията на полицията е след десет дни. Това, което признават разследващите е, че конкретният случай - заливане с боя, е прецедент.

Източник: NovaNews.bg