Мая Манолова
Мая Манолова / БГНЕС
„Цялото статукво е впрегнало ресурса си, за да запази властта. Мобилизиран е целият ъндърграунд и подземен свят. Важно е да покажем кой и как прави избори и се домогва до властта. Важно е да се знае също така дали г-жа Фандъкова е готова да стане кмет за пореден мандат с всякакви средства и на всяка цена – с купен вот, с контролиран вот, с дирижиран вот от ромските махали, с подкрепата на подземния свят“.

Това заяви на пресконференция независимият кандидат за кмет на София Мая Манолова, пише БГНЕС.

ГЕРБ предрече опит за нов "Костинброд"

На 3 ноември Манолова се изправя на балотаж срещу кандидата на ГЕРБ и СДС Йорданка Фандъкова.

Манолова иска дебат лице в лице с Фандъкова, ако ще и в Космоса

„Основания да кажем това ни дава фактът, че Фандъкова е пълен хегемон в ромските квартали с контолиран и изпазаруван вот. Ще попитаме - къде са правоохранителните органи? Те стигнаха до Несебър, но те не стигнаха до „Филиповци“, „Христо Ботев“ и „Факултета““, заяви тя и допълни, че Фандъкова се е „скрила“ от дебати.

Балотаж в София: Фандъкова пред Манолова с преднина от 9%

„Сега бяга от дебат за бъдещето на София, организиран от младите хора от „Спаси София. Вчера тук, на това място заявих своята готовност да дебатирам с г-жа Фандъкова във всяка от телевизиите, които отправиха покана към моя и към нейния екип и пред „Спаси София“. Готова съм на всеки терен, който тя посочи, включително и на Международната космическа станция, ако за нея това е неутрален терен“, заяви още Манолова и увери, че не е вярно изнесеното по-рано днес твърдение на ГЕРБ, че е отказала да участва в дебат за София.
БГНЕС