Полицията в Пловдив издирва мъж, намерил портмоне с пари и не го върнал
Мъж намери изгубен портфейл в магазин за строителни материали в Пловдив, но не го върна на собственика. За случая пред NOVA разказа потърпевшият Валентин Парпулев.

Гимназист от дом за деца намери чанта с пари и я върна

Полицията разпространи видео от охранителните камери на магазина, на което добре се вижда лицето на мъжа, който вдига изпуснатия портфейл и го взима със себе си. 
 
За доброто и усмивките: Момчета върнаха изгубен телефон, собственичката откри изненада (СНИМКА)

Валентин Парпулев отишъл да купува материали за ремонт на апартамента си. Портфейлът паднал от чантичката му, докато търсел монета, с която да отключи количка за пазаруване. Случката се разиграла на 2 март.

10-ина минути по-късно Валентин забелязал, че портфейлът му с над 1000 лева, лични документи и банкови карти липсвал. Веднага помолил служителите на магазина да прегледат записите от охранителните камери. От кадрите се вижда как мъжът губи портфейла си на входа на магазина, а друг клиент го намира и го изнася.
 

screenshot/vbox7


Млад мъж върна изгубен портфейл, собственикът и полицията му благодарят

Служителите в магазина са инструктирани да следят дали мъжът, отнесъл портфейла, няма да се появи отново. Полицията призовава, който го разпознае, да сигнализира. Според униформените човекът, намерил портфейла, е крадец.

Към днешна дата мъжът от кадрите не се е опитал да върне загубената вещ. Валентин Парпулев е подал жалба в полицията.