/ БГНЕС
Лек автомобил падна от мост край благоевградското село Крупник. При инцидента е пострадал 19-годишният шофьор на колата, който е откаран в болница с фрактури на прешлените и травма на ръката. По първоначална информация причината за инцидента е, че водачът на автомобила е изгубил управление и колата се е отклонила.

инцидент кола
БГНЕС

инцидент кола
БГНЕС

Кола падна в пропаст, младеж и девойка оцеляха (СНИМКИ)
 
Инцидентът е станал рано тази сутрин. По първоначална информация до него се е стигнало, след като колата, идваща от село Крупник, слязла от 90-градусов завой на моста, отклонила се вдясно, скъсала предпазния парапет и паднала по таван от 5 метра височина.

инцидент кола
БГНЕС

инцидент кола
БГНЕС

Кола падна в река Места, шофьорът загина на място

Говорителят на ОДМВР-Благоевград Йорданка Шаркова обясни пред Дарик, че 19-годишният водач на автомобила е бил сам и е транспортиран в многопрофилната болница в Благоевград.
 
„Паднал е от надлез, който е бил между две села. Шофьорът на 19 години е с травма на гръбначния стълб. Няма опасност за живота му“, посочи Шаркова.

инцидент кола
БГНЕС

инцидент кола
БГНЕС


През последните няколко години това е поредният случай на подобен инцидент в този участък от пътя. По същия начин от моста са падали два леки автомобила и един товарен.

Преди близо 10 години при едно от произшествията на същото място загина 20-годишно момче.