/ screenshot/vbox7
Победителят в търга за емблемата и активите на фалиралото ПФК ЦСКА АД - "Ред Енимълс" има срок приблизително до края на месеца да плати обещаните 8 млн. лева. Синдик Дора Милева вече е готова със списъка, по който трябва да бъде разпределена определената сума по реда на кредиторите.
 
Обявлението вече е подадено и в понеделник или вторник ще влезе в сила 7-дневния срок, в който "Ред Енимълс" трябва да внесе сумата от 7 835 367,50 лв. Това е реалната сума, като от 8-те милиона се извади задатъкът от 164 000 лв., който беше задължителен за всички участвали в търга.

Пълния списък на разпределението на парите от търговския регистър вижте в Gong.bg. Сред имената се откроява и това на депутата от БСП Иван Ченчев.

Играчът на "Левски" Сержиу Буш чака пари от синдик Дора Милева при финализиране на сделката за имуществото на дружеството в несъстоятелност. Той бе обявил, че се е оттеглил и няма претенции към клуба.
 
Двама от участниците в търга са купили дългове. "Интегрис Лаб" е придобил това на Радослав Здравков, който вече е треньор в "Лудогорец", а Никола Газдов - това на Методи Деянов.