Трасджендър момичето Емили Йорданова, която се прочу с карането на елетрическа тротинетка с висока скорост е катастрофирала. Инцидентът е станал на столичното Околовръстно шосе, по което тя се е движила със 100 км/ч. Това сподели самата Емили във Фейсбук.

Ето коя е жената, която „лети” със 120 км/ч. на тротинетка по магистралата (СНИМКИ)

Всичко е наред! Аз съм добре, без никакви контузии! Разминах се само със ожулване на дупето! Всичко друго е наред!!!

По думите й това й е първия инцидент с тротинетката. Във въпросния ден в София е имало буря и е валял проливен дъжд, разказва Емили. "Поради обилния дъжд, гумите поднесоха, кормилото се обърна рязко наляво, след това опитах да запазя баланс, но не успях, тъй като асфалта беше много мокър, имаше проливен дъжд и силен вятър!!!, споделя тя в своята публикация.

 


Ще има ли последици за момичето, каращо тротинетка със 120 км/ч

Името на Емили нашумя през последните месеци, след като бе снимана от шофьори да кара тротинетка с над 120 км/ч. на магистрала. Тогава тя обясни, че спазва всички правила на движение и иска промяна на законодателството, за да може у нас електрическите тротинетки да имат право да карат с висока скорост. По-късно в лайф във Фейсбук тя призна, че има ТЕЛК заради психологически проблеми.