Игри на волята
Игри на волята
Андрей спечели битката за спасение и 50 златни гроша
Младата и усмихната учителка Елия от Бойците е първият участник в третия сезон на „Игри на волята: България“, който ще види Плажа на отшелника и ще се запознае със Симеон. В тежка и много емоционална елиминационна битка с най-близкия си човек от племето – Мани, Елия не успя да запази нужното спокойствие при баланса и остана втора.

„Много съм развълнувата и също толкова притеснена, от това, което ме очаква. Не знам какво ще се случи на Плажа на отшлника и кой го обитава“, сподели Елия пред водещите на формата Ралица и Димо, когато разбра, че има шанс да продължи напред в най-екстремната надпревара. От своя страна Симеон вече няма търпение да види първия съперник, срещу когото ще се изправи на Арената идната седмица.

По-рано в битка за спасение един срещу друг се изправиха четиримата номинирани – Андрей, Красима, Мани и Елия. Всеки от тях избра секундант от племето си, който да пречи на противниците по време на играта. Номинираните трябваше да се справят с „Кулите на Ханой“, докато Морунов, Мартин, Борис и Александър въртят платформите на противниковия отбор по време на реденето на кулите. Андрей успя да нареди пъзела първи и спечели 50 златни гроша. След него битката завърши съотборничката му Красима. По този начин Шампионите гарантираха оставането на племето си цяло до следвашата седмица.

Какви ще са първите впечатления на Елия от Плажа на отшелника? Как ще я посрещне Симеон и ще успее ли тя да събере физически и психически сили за важната битка? Кое племе ще властва над Резиденцията, кое ще се запознае с животните в Стопанството и кое ще срещне несгодите на Дивата река, ще стане ясно на териториалната битка в понеделник от 20:00 по NOVA.