Борисов за „Буда”: Последни издихания на мафията
Борисов за „Буда”: Последни издихания на мафията / снимка: Sofia Photo Agency, архив
Борисов за „Буда”: Последни издихания на мафията
61193
Борисов за „Буда”: Последни издихания на мафията
  • Борисов за „Буда”: Последни издихания на мафията

Не знам за такива документи, не чета и не се интересувам. Това заяви в Брюксел премиерът Бойко Борисов, помолен за коментар на новите документи по делото „Буда”. Той определи за пореден път случая като целенасочена кампания и „последни издихания на мафията, организираната престъпност и техните политически покровители”.

„Явно е, че са чакали човекът, който е забъркал цялата каша да умре преди един месец. Сами разбирате, че сега сме 2013-а, говорят за 1996-а. БСП и ДПС са били толкова пъти на власт, ако те са знаели, че тези хора са били живи, защо не са го казали. Факт е, че най-големите доказани полицейски служби в света не само са ме награждавали с ордени и медали, а последните дни всички с аплодисменти говорят за действията на службите, които аз реално ръководя или съм ръководил преди пет години”, заяви Борисов.

„Нито една лъжа от всичко това, което се тиражира, ако имаше 0000,1% истина те отдавна да са ме размазали при тази ярост и комбинации, които непрекъснато използват. Просто чакаха Спасов да умре за да няма виновен на практика. Какви ги е забъркал и как - ще ги отнесе тайните в гроба”, обясни още премиерът.