Борисов: Кой предупреди Доган за Бисеров?

Борисов: Кой предупреди Доган за Бисеров?
Борисов: Кой предупреди Доган за Бисеров? / снимка: Sofia Photo Agency, архив

Разследването срещу Христо Бисеров разкрива, че в ДПС текат интересни процеси. Това е написал в профила си във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Докато разни хора правят нескопосани опити да отклоняват общественото внимание, заместник-председателят на ДПС и зам.-председател на Народното събрание Христо Бисеров се оказа разследван за пране на крупни суми пари. Разследването срещу Бисеров очевидно разкрива, че в ДПС текат интересни процеси", пише Борисов.

Според бившия министър-председател основният въпрос, който следва от тук, е, кой е докладвал на Доган операцията срещу Бисеров.

„Кой предупреди висшето ръководство на ДПС да се отърве от политика Бисеров преди да му бъде поискан имунитетът? Кой изнесе информацията от службите и я занесе в сараите, за да може днес разследването да се води срещу гражданина Бисеров, а не срещу политика Бисеров? След като вътрешният министър и ресорен вицепремиер Цветлин Йовчев сутринта твърдеше, че не знае за разработката на ДАНС, кой тогава изнесе информацията?", пита още Борисов.