/ Снимка: Георги Димитров
Даниел Митов ще води листата на ГЕРБ за 24 МИР в София, Бойко Борисов традиционно ще води листата в 25 МИР, а лидерът на СДС Румен Христов – тази в 23 МИР. Това обяви пред журналисти Даниел Митов, след като партията регистрира листата си за 24 МИР, където той е водач.

Борисов: Длъжни сме да спрем хаоса и да покажем отговорност

"Във всяка една листа на коалицията ГЕРБ – СДС има промени", посочи Митов.

По думите му коалицията тръгва с енергия, амбиция и желание за победа. "Убедени сме, че ГЕРБ- СДС ще има най-добър резултат", допълни той.

Той уточни, че навсякъде има промени. Промяна ще има и на слогана за предстоящия вот.

За възможни бъдещи коалиции Митов посочи, че първо трябва да са ясни резултатите от вота. Той не изключи конфигурацията в новото Народно събрание да бъде почти идентична с тази в 45-ия парламент.

"Ще трябва да се научим да си говорим, имаме много предизвикателства пред себе си, ще трябва да седнем и да си говорим", подчерта Даниел Митов.

Рекорден брой ще са секциите за гласуване на българите в чужбина

"Надяваме се, че в следващия парламент останалите партии ще постъпят отговорно и ще съставим правителство, което да работи за интересите на България”, изрази надежда Митов.

В някои от районите в страната като водачи на листи от ГЕРБ – СДС влизат „нови и млади хора”. Според Митов те са хора със сериозен професионален път и амбиции.

Даниел Митов: С малки партизански отряди БСП превзема властта (ВИДЕО)