Тя се разхождала с пистолет и хвърляла яйца по съседите си
Агресивна жена обикаля по улиците на Дряново и тормози местните. За това сигнализираха потърпевши зрители, предава NOVA.

Преди дни е влязла с газов пистолет в хипермаркет, а ден по-късно е хвърляла яйца по свои съседи. Местната психиатърка я е диагностицирала с шизофрения, но жената не е освидетелствана и не е настанена за лечение.

Жена бие шамари на мъж след засичане на кръстовище в Русе (ВИДЕО)

„Проблемът датира от 2 години, но от юни тя отказва да си пие хапчетата
. Безотговорност ще е от наша страна да оставим човек с психични проблеми”, смята Мария Богданова, чиято кола е била замеряна с яйца.

Жената има дете, което е  посещавало център за деца с увреждания. То обаче е отписано след скандал с жената, която е твърдяла, че служителите проявяват агресия към детето.

Жената сподели, че е отишла в магазина с пистолет, за да се предпази от буйстващи младежи. Тя е на мнение, че е имала разрешително. Относно хвърлянето на яйца, според нея причината е кражба от дома й. Подала и сигнал в полицията, но те прехвърлили вината върху нея.

Сигнали са подавани до общината, както и до прокуратурата, но решение няма. Жителите на Дряново искат жената да бъде настанена в център за лечение, за да не се влоши състоянието й.
nova.bg