Forbes DNA of Success Forum & Awards 2024 е едно от най-значимите събития за предприемаческата система в България и региона. На 10 октомври то ще събере успешни българи, които са създали мултимилионни компании на световния пазар, както и млади предприемачи, които тепърва тръгват по трънливия път на бизнес начинанията. 

Форумът дава уникална възможност от първо лице да чуете историите на българи, които в разгара на пандемията създават успешни международни компании, или пък ги продават за десетки милиони долари.  

Forbes DNA of Success Forum & Awards 2024 ще включва панелни дискусии, лекции от утвърдени експерти и мрежови възможности, които ще помогнат на участниците да разширят своите контакти и да научат нови стратегии за успех. Наградите, които ще бъдат връчени по време на събитието, ще отличат най-добрите предприемачи и иноватори, които са направили значителен принос за развитието на българския бизнес. 
Тази година събитието ще мине под два слогана: „Предай нататък“ и „Лидери на промяната“.  
Участниците в „Предай нататък“ ще обърнат внимание на това колко е важно да споделяш успеха си с другите. „Лидери  на промяната“ пък ще разпали дискусии за това как мениджърите израстват в лидери и променят мотивацията и целите на хората около себе си. 

Forbes DNA of Success Forum & Awards 2024 е платформа, която не само разказва за изключителни личности и компании, но и предоставя възможност за обмен на идеи и опит. Важно е да се говори за успешните български предприемачи, тъй като те играят ключова роля в икономическото развитие на страната. Техните истории на успеха служат като вдъхновение за много млади хора, които мечтаят да реализират своите идеи и да допринесат за иновациите в България. 

Предприемачите, които се стремят да сбъднат мечтите си, преминават през множество предизвикателства и усилия. От разработването на иновативни продукти и услуги до изграждането на устойчиви бизнес модели, пътят към успеха е изпълнен с трудности. Те трябва да преодоляват финансови бариери, да се справят с конкуренцията и да адаптират стратегиите си в динамичната бизнес среда. Въпреки това, именно тези усилия и упоритост ги правят истински лидери и вдъхновители.