/ Ентърпрайс Солюшънс
Компанията успя да привлече част от най-опитните софтуерни разработчици в България под своя покрив
Най-младата софтуерна компания на българския ИТ пазар, чието портфолио от услуги включва разработка и внедряване на системи за управление на бизнеса от клас ERP, се превърна в най-новия официален партньор на белгийския разработчик Odoo S.A. за България и региона. Решенията, които ще се предлагат както на местния, така и на международния пазар, са изградени на модулен принцип, индивидуално проектирани и мащабируеми за постигане на целите на организациите.

Компанията е изградена от хора, притежаващи изключително богат опит в анализа и оптимизирането на бизнес-процесите, проектирането, разработката и внедряването на интегрирани ERP, CRM и BI решения. Експертизата на екипа включва, както разработки на цялостни локализационни пакети за различни държави на някои от най-познатите ERP-системи в световен план като Microsoft Dynamics 365 Business Central, MS Dynamics 365 for Finance & Operations, Infor и OdooERP, така и изграждане на скалируеми модификации, ексклузивно проектирани за нуждите на техните партньори. Допълнително предимство в процеса на интеграция и обучение на част от екипа придава университетският им опит с различни мастър-класове по Информационни технологии към СУ.

Задълбочените финансови познания на специалистите ще позволят на компанията да насочи поглед и извън света на ERP-системите, където се откриват множество възможности за интеграции между различни системи и приложения, включително и такива насочени към индивидуални инвеститори, търгуващи на фондовия пазар.

Като представител на Odoo S.A. за България Ентърпрайс Солюшънс вече ще може да предложи на партньорите си възможност за избор измежду няколко различни ERP-системи, както съобразно на текущите им нужди, така и с поглед към бъдещите им планове за растеж. Архитектите в компанията проектират дизайна на локализационните пакети за различните системи по начин, който да е максимално сходен между тях с оглед на техническите им специфики, като същевременно остава близо до потребителите, които ежедневно оперират с тях.

Повече подробности може да намерите на сайта на компанията: https://enterprise-solutions.bg/