/ Dariknews.bg, архив
След получена информация за съхранение на наркотични вещества криминалисти от ОД на МВР-Монтана са извършили претърсване в частен дом в Монтана, собственост на мъж на 39 г..

Задържаха трима мъже с канабис

От жилището са иззети полиетиленов плик, съдържащ 102,4 грама бяло вещество под формата на различни по големина буци, които при направения полеви тест са реагирали на метамфетамин, както и 26  бойни патрона, различен калибър. По случая е образувано досъдебно производство в ОДМВР Монтана.

Същия ден, в сектор „Противодействие на криминалната престъпност” на ОД на МВР Монтана е получена информация, че на 23 г. от областния град държи в дрехите си и в дома си наркотични вещества.

Арестуваха двама мъже в нива с канабис край врачанско село

При задържането му и извършения личен обиск са намерени и иззети 8 самозалепващи полиетиленови пликчета, с размери 6 на 5 см, съдържащи бяло прахообразно вещество с общо тегло 3,6 грама, което при направен полеви наркотест реагира на амфетамин и 8 самозалепващи полиетиленови пликчета, с размери 6 на 5 см, съдържащи зелена тревиста маса канабис, с общо тегло 3,5 грама.

От жилището му са намерени иззети 4,1 грама амфетамин и 22 грама зелена суха тревиста маса канабис.
ОД на МВР Монтана