/ ThinkStock/Getty Images
След оперативно-следствени действия и издирвателни мероприятия, служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при ОД на МВРВраца са провели специализирана операция в село Борован.

Арестуваха двама мъже в нива с канабис край врачанско село

В центъра на селото, в паркиран лек автомобил „Опел“, са установени две криминално проявени лица - 35-годишен мъж от село Сухаче, община Червен бряг и 33-годишен жител на село Чомаковци, община Червен бряг. 

В пригодени тайници в автомобила са намерени опаковки, съдържащи общо 17 грама зелена тревна маса - съцветия от рода на конопа. Водачът на автомобила не е задържан по здравословни причини, връчена му е призовка за явяване в качеството на обвиняем. Второто лице е разпитано в качеството му на свидетел.

Задържаха дрогиран водач

В района на парка на стадион „Христо Ботев“-Враца  полицейски служител забелязал съмнителни младежи Изпратеният на мястото полицейски екип установил две лица, на 23-годишна възраст. При извършената проверка и обиск са намерени плик със суха лисна маса-канабис и саморъчно направена цигара от канабис. Образувано е бързо производство. Двете лица са задържани.