Учител от ППМГ – Враца бе отличен с престижна награда на МОН
Учител от ППМГ – Враца бе отличен с престижна награда на МОН / ПМГ - Враца

На специална церемония вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева връчи на 8 учители ежегодната наградата на МОН „Константин Величков“. Преподавателите бяха избрани от комисия в министерството.

Призът „Константин Величков“ е учреден през 2005 г. и се дава за високи постижения и принос за развитие на образованието. Той се присъжда на преподаватели по различни предмети, разпределени в три категории – за работа с изявени и даровити деца и ученици или със специални образователни потребности (СОП), за методическа, творческа и иновативна дейност и за възпитателна дейност, работа с родителите и обществеността и извънкласни занимания.

В първото направление за работа с изявени ученици, за високи постижения и принос в развитието на образованието наградата получи Ангелина Банчева-Байгънова – старши учител по математика в ППМГ „Акад. Иван ценов“ – Враца.

Ръководството на училището поздравява г-жа Банчева за престижното отличие като й пожелава здраве и все по-високи успехи в педагогическата й дейност.

Учител от ППМГ  Враца бе отличен с престижна награда на МОН
netinfo