Стартира рали Вида
Стартира рали Вида / netinfo

31 екипажа са заявили участие в Рали “Вида, което стартира днес. Организаторите са направили промени на част от трасето -една от най-атрактивните отсечка на видинското рали – Орешец, ще се кара и на качване, и на спускане.

Освен промените с посоката на Орешец, ще бъде направена корекция и на скока на Супер специалния етап, който бе включен към схемата на състезание от миналата година като откриващ и закриващ етап.

Тази година организаторите имат още една изненада за най-запалените фенове. Гостите, които освен да гледат са дошли да отразят състезанието със своите фотоапарати ще имат възможност да спечелят награди. Най-атрактивните три снимки ще бъдат наградени с рекламни комплекти и сувенири със запазената марка на Рали „Вида”.

Всички гости на ралито ще имат възможност да си закупят оригинални тениски и шапки със запазената марка на състезанието. Продажбата на сувенири е с благотворителна цел и всички набрани средства ще бъдат дарени на Детски дом за медикосоциални грижи в село Гомотарци – община Видин.