/ ThinkStock/Getty Images
Две години и десет месеца „лишаване от свобода“ с тригодишен изпитателен срок е наказанието, наложено на мъж на 45 години, обвинен от Районна прокуратура-Мездра за изнасилване.

Предадоха на съд баща, изнасилил непълнолетната си дъщеря

Подсъдимиятсе познавал с мъж, с когото поддържал приятелски отношения и често гостувал в дома на семейството му. В него той живеел на съпружески начала с жена и трите им деца, като заедно те обитавали лятна кухня в двора на имота.

Пуснат предсрочно от затвора изнасилвач, посегнал на дъщеря си, тя опита да се самоубие

Около 1:00 часа през нощта на 3 юни 2012 г., подсъдимият, в нетрезво състояние, решил да посети приятеля си. Той наближил къщата му и почукал. Жената на стопанина се събудила и излязла навън да провери какво се случва.

В този момент, той я сграбчил и задърпал към изхода на двора. Жената се опитвала да се съпротивлява, но не успявала. Нападателят й нанесъл удар, в резултат на който тя паднала, след което я завлякъл на по-далечно разстояние от къщата.

Двама 70-годишни изнасилиха малолетно момиче в Разлог

През цялото време заплашвал я да не вика. Чрез употреба на сила е осъществил полов акт с нея. На тръгване отново отправил заплахи към нея да не казва на никой за случилото се, защото „ще я бие и ще отрича“.

Пострадалата се върнала в къщата и споделила на мъжа си за изнасилването. Бил подаден сигнал в РУ на МВР-Роман. Подсъдимият, след като разбрал, че по случая работи полицията се укрил. Впоследствие бил привлечен в качеството на обвиняем за извършено от него престъпно деяние.