/ ThinkStock/Getty Images
Районна прокуратура-Лом е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу мъж на 37 години за изнасилване на непълнолетната си дъщеря, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-София.

Двама 70-годишни изнасилиха малолетно момиче в Разлог

Около 02:20 часа, на 3.септември в полицията е постъпил сигнал от майка на непълнолетно момиче за изнасилване на детето от собствения й баща. В хода на разследването е било установено, че извършителят на престъпното деяние е той..

На 2 септември обвиняемият, след като употребил алкохол, изгонил от дома жената, с която живеел на семейни начала, като й отправил заплахи за саморазправа. По-късно вечерта почерпката продължила в двора пред къщата му с участие на приятелите му.

Пуснат предсрочно от затвора изнасилвач, посегнал на дъщеря си, тя опита да се самоубие

В един момент, обвиняемият станал от масата и отишъл до прозореца на стаята, в която спели децата и почукал и казал на 17-годишната си дъщеря да отиде в друга стаята, в противен случай „ще й разбие мозъка“.

Под влияние на уплахата, момичето му се подчинило. Тогава обвиняемият осъществил насилствен полов акт с детето си. Веднага след това той се върнал при приятелите си. За известно време мъжката компания отишла да играе на покер-автомати.

10 години затвор за баща, изнасилил и блудствал с детето си

На връщане той отново извикал момичето, която се опитала да се противопостави на баща си, но той я заплашил с побой и повторно я изнасилил. Предстои наказателното производство срещу него, който има предходни осъждания, да продължи в съда.