д-р Илиана Михайлова
д-р Илиана Михайлова / Община Мездра
Досегашният управител на многопрофилната болница в Мездра д-р Илиана Михайлова трябва да продължи да ръководи лечебното заведение. Това реши комисията по избор на нов управител, която беше сформирана със заповед на кмета инж. Генади Събков. Конкурсът беше обявен на 29 ноември м.г. 
 
В сряда се проведе втория етап от надпреварата. Тогава станаха ясни оценките от първия - комисията с председател Сашо Илиев e е дала 5.36 на д-р Михайлова и 4.42 на втория кандидат - д-р Ганчо Пенев. Тъй като по наредба претендент, който е получил по-малко от 4.50 не се допуска до следващия етап, д-р Пенев е подписал протокол и се е оттеглил от конкурса.
 
На интервюто д-р Михайлова показала завидни познания и е получила оценка от 5.40, а с това средна оценка от 5.38, с което е станала победител в надпреварата. 
 Затова комисията ще препоръча на общинския съвет, който е принципал на МБАЛ Мездра, да възложи нов управленски мандат на досегашния управител на лечебното заведение. Вероятно решението на изпитната комисия ще бъде внесено за одобрение на следващо заседание на Oбщинския съвет в Мездра.