Цветан Цветанов: Посланието на ГЕРБ към младите с кандидатурата на Калин Каменов за кмет е: „Върнете се във Враца
Цветан Цветанов: Посланието на ГЕРБ към младите с кандидатурата на Калин Каменов за кмет е: „Върнете се във Враца / Дарик Враца

„Причината да приема номинацията за кмет на Враца, е че аз обичам града си. Спортните и инфраструктурните проекти, реализирани във Враца, са доказателство за това, заяви кандидатът за кмет на Враца Калин Каменов. По думите му това, което се вижда като социална, икономическа и образователна политика тук, също го е мотивирало много. "Не искам пътищата да представляват лунен пейзаж. Моят град не трябва да изглежда така и затова се връщам във Враца. Това трябва да се промени. Враца трябва да се превърне в икономически, туристически и образователен център. Сигурен съм, че това е възможно. Да, ще е много трудно, но с моя опит, с екипа, който ще сформирам, ще направим така, че това да се случи".

Каменов подчерта, че Враца има нужда от младите си хора, от инвеститори, от доверието на правителството и на европейските институции. „Искам да въведа модела на доверие към младите хора във Враца", каза още той.

Областният координатор на ПП ГЕРБ Враца инж. Петя Аврамова сподели, че номинациията на Калин Каменов за кмет на града е дълго обмисляно и преценено предложение, защото той би могъл да управлява по прозрачен и достоен начин, както врачани заслужават.