Жени ГЕРБ в Свищов с две инициативи за деня на Християнското семейство   
Жени ГЕРБ в Свищов с две инициативи за деня на Християнското семейство   / netinfo
 В Деня на християнското семейство дамите от Жени ГЕРБ - Свищов, заедно с координатора на общинската структура д-р Кристиян Кирилов, посетиха Центъра за обществена подкрепа в града. Те поднесоха образователни материали, които ще бъдат използвани от специалистите в центъра, при работата им с децата и техните родители.

Клубният ръководител на женската структура в Свищов Станислава Йорданова сподели, че този символичен жест е продиктуван от желанието на жените в ГЕРБ, дейността им да да достига и да бъде полезна за повече семейства. Тя изрази респект към работата на професионалистите от Центъра за обществена подкрепа, като подчерта тяхната ключова роля  при възпитанието, духовното и личностното израстване на децата в риск.
 
Дамите от свищовската женска организация, заедно с на най-младия кмет от ГЕРБ в общината Емил Тодоров, зарадваха и две семейства, жители на село Хаджидимитрово. За нуждата от подкрепа дамите научиха от кмета на селото Емил Тодоров, който сподели, че всяко от двете семейства е срещнало сериозни трудности в своя житейски път, но това не им е попречило да останат сплотени и да бъдат достойни хора. Те получиха подаръци, символизиращи домашния уют и топлина, с които да посрещнат настоящите семейни празници Коледа и Нова година. Всяко семейство получи икона с Дева Мария и младенеца, с пожелание в техните домове да цари дух на любов и разбирателство. Жените от ГЕРБ – Свищов не забравиха и децата, които получиха лакомства и подаръци в духа на християнския празник.