Търсят спешно кръв за бивш футболист на Етър
Търсят спешно кръв за бивш футболист на Етър / netinfo

От кръв от рядката група В отрицателна се нуждае спешно бившият футболист и треньор в „Етър” Ивайло Димитров- Руския. Той е настанен за лечение във Великотърновската болница и има нужда от кръвопреливане. Кръвната му група обаче - "Б отрицателна", е много рядко срещана и това създава затруднения. От ръководството на ФК „Етър” апелираха към всички, които са от същата група и имат възможност да помогнат, да го сторят.

Ивайло Димитров прекрати кариерата си принудително през 2007 г. след тежко счупване на крак в контролна среща със „Спартак” /Плевен/. По- късно бе треньор в школата, като по негово ръководство юношите от набор 95 се класираха за държавни финали за титлата и стигнаха до четвъртфинал за купата на БФС.

Кръводаряването е утре от 08:30 ч. / б.р. изискване на кръвния център за часа/ в Нова болница /Велико Търново/. Откликналите да уточнят, че даряват за Ивайло Димитров, Трето вътрешно отделение, стая 18, легло 2! Търси се кръв от група „Б отрицателна”, но и нулевата е подходяща, тъй като е универсална.