Тази вечер са полуфиналите на зимния футболен турнир
Тази вечер са полуфиналите на зимния футболен турнир / netinfo
Отборът на екснационала Илиян Киряков- “Янтра- 2” сдаде купата, която спечели в миналогодишното издание на турнира по футбол в зала. В понеделник тима от Драганово бе победен на четвъртфинала с 2:1 от “Килифарево”. Заместник кмета на В.Търново Йордан Грозданов откри резултата в полза на “Янтра- 2” в 9- ата минута, но само три по- късно Георги Каравасилев изравни. В 34- ата минута отново той се разписа и 2:1 за килифаревци, които на три пъти улучиха и гредите.
На полуфиналатази вечер“Килифарево” ще играе с другия тим от Драганово “Янтра- 1”, който в понеделник елиминира “Лас Вегас”/Лясковец/ с 3:1. Победителите поведоха с 3:0, с попадения на Станислав Петров, Валентин Събев и Димитър Илиев, а в края на срещата Валентин Койнаков вкара за лясковчани.
Най- убедителен успех на четвъртфиналите постигна “Импулс” /Г. Оряховица/ срещу “Сико” /В. Търново/- 7:1. Александър Алексиев изведе “Импулс” напред в 8- ата минута, в 10- ата Светослав Велчев изравни. След това горнооряховци се развихриха. Аврам Аврамов и Ивайло Николов вкараха по веднъж, Георги Донев и Ивелин Цанев по два пъти. Тази вечер “Импулс” среща “Болярско село” /Арбанаси/ във втория полуфинал. В понеделник арбанашкия тим отстрани “Дени Нов Стандарт” с 1:0, с гол на Игнат Иганатов в 17- ата минута.
Утревечер от 18 часа в ДКС “В. Левски” е двубоят за 3- 4 място, а от 19 ч. започва финалната среща.