По двама съдии ще ръководят мачовете от зимния турнир
По двама съдии ще ръководят мачовете от зимния турнир / netinfo
По двама съдии ще ръководят футболните срещи от зимния турнир за мъже в ДКС “В. Левски”, съобщи председателят на Зоналния съвет на БФС във В. Търново Георги Велинов. Причината за промяната е навлизането на състезанието в решителна фаза, при която победителят ще се излъчва в един мач, оспорвания характер на двубоите и невъзможността на един рефер да вижда добре всички странични линии около терена.
Жребият за осминафиналите бе изтеглен в петък в Зоналния съвет на БФС. В него участваха шестнайсетте отбора, които преодоляха групите. Те ще се срещнат по системата на пряката елиминация в понеделник и вторник, като по предварително изготвена схема победителите от осемте двойки ще мерят сили на четвъртфинал на 8 февруари. Полуфиналите са на 9- ти този месец, мачовете за 3- 4 и 1- 2 място на 12- ти.
В понеделник от 17 часа е двубоят “Липекс”- “Жълтата подводница”, от 18 ч. играят “КК Зодиак” и “Екотермал”, от 19 ч. “Темпо” и “Море от любов” и от 20 ч. “Корект” и “Елит Мес”.
Във вторник са мачовете: “Янтра- 2”- “Ортопедия”, “Импулс”- “Дени Стандарт”, “Килифарево- 1”- “Аркус” и “Елица”- “Килифарево- 2”.