На Гергьовден ГЕРБ си пожела България на благоденствието
На Гергьовден ГЕРБ си пожела България на благоденствието / Дарик нюз

Гласът на България Стелияна Христова, ВС „Нова музика" и Фолклорен ансамбъл „Сидер войвода" към читалище „Напредък 1869" забавляваха стотици жители на триградието в района на хижа "Божур". Празничният Гергьовден бе осигурен на хората от горнооряховската структура на ГЕРБ. На 6 май партията продължи традиция, поддържана в продължение на години от десните в региона, и подари на жители и гости усещането за ново начало.

Седем печени  агнета, по 1000 кюфтета и кебапчета, както и бира на корем, зарадваха допълнително множеството, избрало да се повесели в живописната местност. В празненството се включиха кандидат-депутатите на ГЕРБ за Великотърновска област Евгени Стоев, Мирослав Петков, Деян Хаджийски, именникът Георги Давидов, Савадор Ганчев. Там бе и областният лидер на партията и кмет на В. Търново Даниел Панов. 

"На тези светли празници си пожелах България да стане истински европейска държава, в която децата ни да остават, за да ни обединяват, а не да си търсят препитанието в чужбина. Нека на 12 май посочим №15 в бюлетината, за да изпълним реалните неща, които сме заложили в програмата си. Надявам се хората да се доверят отново на ГЕРБ и да имаме възможност да довършим започнатото", каза Мирослав Петков. Той не пропусна и актуалната тема с подслушванията. По думите му, обратната връзка с хората по места е показала, че те не се вълнуват точно от това. "Тъжното е, че тази тема компрометира държавата ни във времена, когато трябва да защитаваме имиджа си и да бъдем единни", допълни Мирослав Петков и прогнозира, че случващото се няма да се отрази на изборния резултат на ГЕРБ.

„Пожелах си България на благоденствието. Така си представям страната ни и можем да я направим такава. Разбрахме грешките си и имаме воля да продължим. През последните 23 години единствено ГЕРБ управлява, така че да може да застане с вдигнато чело пред хората. Ние градихме и това, което съградихме през тези 3,5 г., се вижда. Аз мисля, че вече всички узряха за идеята, че трябва да продължим започнатото, а не за пореден път да тръгваме отначало. Затова наистина е важно да гласуваме, активността на 12 май е първата крачка да продължим развитието си на европейска държава", каза Евгени Стоев.

"Във Великотърновска област депутатите на ГЕРБ никога не са се отлепяли от земята, напротив, винаги сме били и ще бъдем до хората. И сега при срещите те са доволни от факта, че винаги сме си вдигали телефоните и сме се старали да помагаме според възможностите си", коментира още Евгени Стоев. 

На днешния светъл празник пожелавам на всички да бъдат заедно с близките си, а на 12 май да направят правилния избор в бюлетината и ГЕРБ да продължи да управлява, страната ни да е развиваща се в период на икономическа криза, а започнатите проекти да бъдат довършени. Провеждаме нормални и толерантни избори, в резултат на които на България да бъде даден шанс да продължи напред", бяха думите на Даниел Панов.