Коледари и ангелчета гостуваха на кмета Даниел Панов
 
Коледари и ангелчета гостуваха на кмета Даниел Панов   / netinfo
Коледари и ангелчета от детска градина „Слънце“ във Велико Търново озариха общината. Добрите гости бяха посрещнати от кмета Даниел Панов.

Малчуганите пяха коледни песнички, танцуваха, рецитираха стихове и изпълниха традиционното за българските обичаи коледуване.

Децата създадоха много настроение и пожелаха на всички великотърновци да посрещнат в щастие предстоящите празници, а новата 2018 година да им донесе здраве и много успехи.

Коледари и ангелчета гостуваха на кмета Даниел Панов,  
netinfo

Коледари и ангелчета гостуваха на кмета Даниел Панов,  
netinfo

Даниел Панов остана приятно изненадан и поздрави малчуганите за отличните изпълнения и за чудесно пресъздадените коледни обичаи.

Впечатляващи бяха одеждите на децата – момчетата бяха пременени с мъжки народни носии, характерни за посрещането на Рождество Христово, а момиченцата пресъздадоха образите на ангелчета.

Коледари и ангелчета гостуваха на кмета Даниел Панов,  
netinfo

Кметът пожела на децата да получат много подаръци, да бъдат здрави, да се радват на весела ваканция, да спортуват и да четат.

Той поздрави учителите от детска градина „Слънце“, че възпитават малките великотърновци в дух на родолюбие и познаване на българските традиции и обичаи. Малчуганите бяха приветствани и от заместник-кмета Снежана Данева-Иванова.