/ netinfo
На 17 и 18 ноември в град Севлиево се проведе футболен турнир за Купата на кмета, в който участие взеха малките надежди на Изгрев 93 от свищовското село Царевец. Под умелото ръководство на своя треньор Ангел Ангелов футболистите от футбол 5 /набор 2010 -2011/ се представиха блестящо и през двата дни на турнира, в резултат на което заеха почетното първо място в крайното класиране.

ОФК „Академик“-Свищов зае седмо място в Северозападна Трета лига

В първия ден на спортното събитие малките футболисти не се уплашиха нито от лошото време, нито от силните противници и извоюваха 4 безапелационни победи над: ФК Дунав - Русе с 3:0, ФК Янтра – Габрово 6:0, ФК Севлиево – Севлиево с 4:0 и ФК Етър – Велико Търново с 3:1.

Момчетата се класираха на 1-во място в групата и на следващия ден се изправиха на финал срещу фаворита от другата група ФК Дунав 1 – Русе. Победата с 2:0 над противниковия отбор категорично донесе финалната победа на футболистите от Изгрев 93 и те взеха Купата на кмета. Победителите в турнира бяха зарадвани и от още една отличителна награда за Иво Митков Миланов, който получи статуетка за най-добър футболист на турнира.
 
Волейболен клуб-Свищов с първи участия в Зонални първенства

Припомняме, че преди два месеца футболистите на Изгрев 93 от набор 2009-2010 спечелиха Купата на кмета на град Павликени, което за пореден път показа постоянство в играта и заслужени успехи на възпитаниците на Ангел Ангелов.