Депутати от ГЕРБ се срещнаха с отличници от Стопанска академия
Депутати от ГЕРБ се срещнаха с отличници от Стопанска академия / ГЕРБ

Народните предстанители от ГЕРБ – Велико Търново Георги Марков, Евгени Стоев и Мирослав Петков уважиха официалното откриване на академичната учебна година в Стопанската академия ”Д. А. Ценов” в Свищов. Гост на церемонията бе и колегата им от Плевеннския избирателен район Владимир Николов. Те поднесоха на първокурсниците и на академичната общност специални поздравления и от евродепутата Моника Панайотова.

Неформална среща със студенти и с отличниците на престижното учебно заведение имаха след тържествената церемония народните представители. Евгени Стоев, Мирослав Петков и Георги Марков изразиха възхищението си от мотивацията и упоритостта на четиримата наградени възпитаници на Стопанската академия – Вахан Богосян /брат на попзвездата Рафи/, Нергис Бейзад, Стефани Станчева и Мария Николова, които имат отличен успех.

По време на срещата младите хора разговаряха с депутатите за това колко е важно човек да инвестира време и усилия в самоусъвършенстване, в името на успешната си реалицазия. Студенти не скриха, че хоризонтите пред тях са по-широки и заради въведените в правителството на ГЕРБ мерки за заетост като „Ново начало”, чрез която е възможно да се направи бърз и безболезнен преход от учебен процес към реален трудов стаж.

Носителят на Наградата на ректора Вахан Бохосян от специалност „Финанси” благодари на народните представители за подкрепата, която оказват на учебното заведение.

По време на разговора си с новоприети студенти, депутатите от ГЕРБ поздравиха първокурсниците за избора на учебно заведение , пожелаха им хъс и жажда за знания, много успехи, истински приятели и незабравими спомени от студентските години.