Да посочим имената на 130 заслужили великотърновци
Да посочим имената на 130 заслужили великотърновци / netinfo

Община Велико Търново и Дарик радио търсят 130 великотърновци, наши съвременници, чиито имена могат да бъдат записани като знакови в живота на Старата столица.

Инициативата, в която се включват и други медии, е посветена на 130-тата годишнина от Освобождението на Велико Търново от турско робство. Юбилейната дата е 7 юли.

Ако има човек, който е важен за вас или смятате, че е допринесъл с нещо за развитието на града и помага на неговите хора, може да обявите вашите номинации на телефона на Дарик радио 601-801. Крайният срок е 3 юли. Номинации ще се приемат и в другите медии на Велико Търново, както и в общината.

В края, всички имена ще бъдат събрани и работна група от представители на общината и медиите ще излъчи 130-те великотърновци.

В празничния 7 юли те ще получат почетен знак, благопожелание от Великотърновския митрополит Григорий и покана за участие в юбилейното шествие.

Огледайте се около себе си, посочете достойните хора и се обадете в Дарик радио на тел. 601-801.

Имената на достойните според вас великотъронвци - наши съвременници можете да изпратите и на е - mail на Дарик радио Велико Търново: darikvt@mbox.contact.bg