Д. Панов: България показа, че желае европейско бъдеще и няма повече време за губене!
Д. Панов: България показа, че желае европейско бъдеще и няма повече време за губене! / Дарик нюз, архив

Уважаеми съграждани и жители на област Велико Търново!

Благодарим на всички, които упражниха правото си на глас, без значение коя партия и листа са избрали. След изборите в неделя България показа, че желае европейско бъдеще и няма повече време за губене!

От името на всички членове в областната организация на ПП ГЕРБ благодарим на всеки жител на региона, който ни подкрепи! Великотърновска област гласува за това Европа отново да възвърне доверието си към България, а пред младите да има перспектива, вместо социални помощи на кредит!

Благодарим ви, че бяхме един отбор в името на Родината!  Бъдете уверени, че евродепутатите от ГЕРБ достойно ще ви представляват в големия европейски тим и ще отстояват интересите на всички български граждани!

Благодарим на десетте общински предизборни щабове на ГЕРБ в областта и на екипите, които неуморно работиха в тази кампания. Ние отново заложихме на преките срещи с хората. Те ни повярваха, защото свършеното от ГЕРБ се вижда, нашите ценности са европейски, а приоритетите ни са в синхрон с нуждите на България и на нейните граждани!

ГЕРБ има потенциал и воля да осъществи промяната, от която страната ни спешно се нуждае и резултатите от тези избори още веднъж го доказаха.

8598 жители на община Велико Търново подкрепиха листата на ПП ГЕРБ в неделя. В областта действителните гласове за отбора на Томислав Дончев  са 21 423. Тези цифри са почти еднакви с резултатите ни от последните европейски избори през 2009 г., когато се говореше, че партия ГЕРБ е дошла с „вълна”.

Печелим убедително в големите общините Велико Търново, Горна Оряховица, Свищов, Елена, Стражица, Лясковец. В община Павликени води Коалиция за България, но жителите на самия град са предпочели ГЕРБ. Запазваме си подкрепата в Полски Тръмбеш, където в проценти дори бележим по-добър резултат. Като успех отчитаме постигнатото в Златарица, тъй като победителите са едва с 37 гласа пред нас. В най-малката община Сухиндол, откъдето е един от кандидатите за евродепутати на нашите опоненти, партия ГЕРБ бе фаворит на 17% от гласувалите.

След поредния изборен успех е още по-ясно, че ГЕРБ е най-стабилният политически субект в България – предпочитан от българските граждани, надежден и желан партньор за европейските лидери.

Убедителната ни победа в областта носи радост и удовлетворение, но и отговорност! Ние ще продължим да спазваме поетите ангажименти и да бъдем отговорни в делата си! Ще работим, както досега, за европейското развитие на региона и за европейски стандарт на живот за хората!

Искаме да благодарим на всички, които ни поздравиха за успеха, включително и лидерите на останалите партии. Политическите формации в област Велико Търново показаха европейската си ориентация, запазвайки добрия тон в рамките на предизборната кампания.

Инж. Даниел Панов, председател на ПП ГЕРБ – Велико Търново и
членовете на Областен предизборен щаб.