GERB
GERB / netinfo
Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов представи официално всички водачи на листите с кандидати за народни представители на партията, които на този вот са с номер 11. „Уверен съм, че с такъв голям екип от професионалисти от всички сфери на обществения живот, отново ще спечелим доверието на българските граждани“, заяви при представянето Цветанов, който е водач на листата за Великотърновски избирателен район.

През 2009 година Цветанов бе мажоритарният избор на жителите на Великотърновска област. Той е вицепремиер и вътрешен министър в правителството на Бойко Борисов от 2009 до 2013 г. и председател на най-голямата парламентарна група в 43-то Народно събрание, където отново представляваше Великотърновска област.

30-процентно обновление е факт в листата на ГЕРБ за региона, съобщи водачът Цветан Цветанов. Сред новите лица той посочи собственикът и мениджър на пивоварна „Бритос“ Габриела Попова – млада, образована дама, член на Съвет на жените в бизнеса в България. Младата преподавателка от Стопанската академия в Свищов и доктор по икономика Станислава Стоянова, проф. Любомира Попова от ВТУ, която е на втора позиция в листата, както и уважавания хирург д-р Николен Стойнов, спомена още от зам.-председателя на ГЕРБ. Цветан Цветанов посочи също и младият предприемач, собственик на рекламна агенция и голям родолюбец Станислав Стоянов.

Цветан Цветанов официално ще представи и листата на ГЕРБ за Великотърновски избирателен район пред обществеността в старата столица. Това ще стане в петък вечер в голямата зала на МДТ „К. Кисимов“, където след представянето, зрителите ще имат възможност да гледат хитовото представление на търновския театър „Свекърва“ по Антон Страшимиров.