полиция акция
полиция акция / БГНЕС
Концерт в подкрепа на децата на загинали полицаи и пожарникари ще се проведе днес във Варна. Благотворителната инициатива под надслов „С обич за децата, в памет на бащите герои“ се провежда за 10-ти път. Тя е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних, а организатор е Синдикална федерация на служителите в морската столица. Събитието ще бъде уважено и от вътрешния министър Младен Маринов.

През целия ден под Пантеона в Морската градина ще има демонстрации с полицейска, пожарна и военна техника. 

Присъстващите ще наблюдават и демонстрации по бойни спортове, а участие в концерта ще вземат множество танцови и музикални състави, представителният духов оркестър на Военноморските сили и група „Фанданго”.

1

Програмата започва в 09:30 ч. В нея ще участват още Кристина Стойчева, възпитаници на Модерен балет Делфин към НЧ „Просвета“, Тодор Марков – носител на множество отличия и награди от фолклорни, ТДШ „Пламъче“ с ръководител Кирилка Петрова, малчугани от ДГ „Валентина Терешкова“, Мажоретен състав Стил денс с ръководител Силвия Петрова, PM Dance studio с ръководител Поли Михайлова, Клуб по акробатичен рокендрол Стар денс с ръководител Радостина Христова, брейк формация „Крейзи форс” с ръководител Кирил Райчев, балетна формация „Зведна дъга” с ръководител Елена Бубновская, клуб по акробатичен рокендрол „ТИМ” – Варна с ръководител Боби Боева, ученици от школа по народно пеене „Фолклорна   магия” и от НУИ „Добри Христов”, възпитаници на музикалния педагог Павлинка Тодорова, възпитаниците на клуб „Огледало“,вокална формация „БЪНДЖИ СИНГЪРС”, виртуозният пианист Тони Троев, възпитаници на музикалните педагози Кремена Матева и Мила Маврова, ВГ „Весели Щурчета” с ръководител Радослава Димова, победителят в „България търси талант” Пламен Любенов, певицата Мария Бурова и клуб за Народни танци „МОРЯЦИТЕ“.