Ученичка скочила от Аспаруховия мост - последна информация
Ученичка скочила от Аспаруховия мост - последна информация / netinfo
14-годишно момиче от Варна, което живее в кв. “Аспарухово”, загина след скок от Аспарухов мост около 10,30 тази сутрин. Неволен свидетел на инцидента е станала жена, която е подала сигнал в дежурната на ОДП – Варна, съобщиха от там.

Незабавно на място е повикан екип на Бърза помощ, изпратена е дежурна оперативна група. Тялото на детето е извадено от служители на Четвърто РПУ с помощта на рибари.

При огледа на Аспарухов мост, от мястото на което е стояло момичето, е открит ученическия й тефтер. Улики за престъпление не са открити.

При проведените издирвателни действия от служители на Четвърто РПУ е установено, че девойката живее с майка си и сестра си, и е ученичка в 7-ми клас. Баща й пътувал с кораб и в момента не е в страната.

При последния разговор между момичето и бащата тя обяснила, че мечтае да скочи с бънджи от Аспарухов мост. Бащата обещал, че щом се върне, ще го направят заедно.

Тази сутрин 14-годишното момиче споделило със сестра си, че няма време да чака баща им и ще опита да скочи от моста без обезопасителните въжета. Според девойката не можело да й се случи нищо фатално.