„Тайната на Grand Коледа” радва малки и големи
„Тайната на Grand Коледа” радва малки и големи / снимки: Grand Mall

Преобразен от грейналите коледни светлини, най-големият търговски център във Варна Grand Mall е готов да посрещне нетърпеливите приятели на Дядо Коледа часове след официалния старт на Коледното пазаруване в петък, 27.11. - Деня на Големите отстъпки с дискаунти до 70%.

В неделя, 29.11., малки и големи ще могат да се заредят с духа на коледната радост с музикално-танцовата приказка „Тайната на Grand Коледа".

Поканата идва от най-голямото училище за съвременни хип-хоп танци в България - Танцово училище The Center във Варна и пеещите елфи от група Бон-Бон. Ще ги подкрепят и трите млади дами от LaTiDa, наскоро завършили Националната музикална академия. Историята ще разказва тайнствен дикторски глас - актьорът Стефан Младенов. Ще звучат коледни песни на Б. Чакъров, К. Цеков, Б. Танева, Ж. Шопова, В. Николаев, както и световни коледни евъргрийни, и класически музикални изпълнения. Цялото шоу ще бъде с оригинална авторска хореография.

„Тайната на Grand Коледа" е музикално-танцова приказка, която пресъздава загадъчния свят на Дядо Коледа, където неуморните елфи се трудят, за да направят децата щастливи. В сюжета се преплитат популярни митове и легенди, свързани с най-любимия празник на децата.

Историята е за малко момиченце, което попада на Северния полюс - неразгаданата тайна на света. То се оказва насред Работилницата на дядо Коледа, където неуморните елфи трескаво подготвят подаръците за децата от цял свят. Всички очакват деня, в който белобрадият старец ще отпътува със северните елени, за да направи своята ежегодна обиколка над всички спящи къщи по света и да зарадва добрите деца в святата нощ.

Естествено, не всичко върви по план и неусетно малкото момиченце от света на хората се оказва в центъра на една заплетена история от отминали Коледи. Някой се опитва да помрачи празника на всички по света... Останалата част от историята ще научим в неделя.

А дотогава организаторите от The Center се обръщат към децата с призива:
"Ако имате несбъднати мечти - пожелайте си ги сега! Ако има на някого да се извинявате - направете го сега! Ако има някой, когото обичате и не сте го прегърнали - прегърнете го, целунете го сега - не отлагайте! КОЛЕДА Е!"

Началото на музикално-танцовата приказка „Тайната на Grand Коледа" е в 18 ч. на 29.11.
На финала на спектакъла тържествено ще се появи и самият Дядо Коледа, който ще носи лакомства за всички.

Входът за всички празнични събития в Grand Mall е безплатен.

Тайната на Grand Коледа радва малки и големи
netinfo