Шофьор разби носа на друг, не му дал път
Шофьор разби носа на друг, не му дал път / netinfo

Шофьор разби с полицейска палка носа на друг заради отказ да му направи път. Инцидентът става в петък около 21:40 ч. на кръстовището на улиците “Любен Каравелов” и “Братя Миладинови” до училище “Св. св. Кирил и Методий”.

 

Пострадалият Мартин Бакалов пътува с “Опел” по “Братя Миладинови “ и моли  шофьора на “БМВ”, опитаващ се направи десен завой по същата улица от “Любен Каравелов”, да се отмести. На двете улици има множество паркирани автомобили и разминаването на две коли е трудно.

 

Шофьорът на “БМВ”-то излиза от автомобила си, изкарва палка и разбива носа на 24-годишния Мартин. Очевидци на инцидента извикват полиция. 8 полицаи пристигат на мястото след 20 минути. Малко преди тяхната поява шофьорът на “БМВ”-то изчезва. Той е блокиран от други автомобили, но след намесата на извикани от него приятели от охранителна фирма, колите са разчистени.

 

“БМВ”-то с регистрационен номер “СА 9098” е задържано по-късно в района на Червения площад. Шофьорът е отведен за разпит в полицията и по-късно освободен. Пострадалият Мартин не е подавал жалба.