Никола Спасов: Уверен съм, ще играем нашия футбол
Никола Спасов: Уверен съм, ще играем нашия футбол / netinfo

Часове преди началото на мача между ПСВ Айндховен и Черно море, старши треньорът на „моряците” Никола Спасов даде интервю за Гонг, в което за пореден път изрази спокойствието си за предстоящия важен двубой. „Теренът като настилка е прекрасен, условията са отлични, стадионът е модерен и красив, уникални условия за футбол. По принцип никога не съм се впечатлявал чак толкова много от съперниците и сега не прави изключение, единствено се интересувам от състоянието на моите футболисти.

Може би това ми дава тази увереност, но ни дава увереност и начина на игра на отбора в последната година, хората, които дойдоха в отбора, последният мач и доброто състояние на футболистите”, заяви Спасов. „Нищо по-специално няма да предприемаме, ще се стремим да свалим топката на тревата, ще се постараем да играе комбинативен футбол. Да играем нашия футбол”.

„Няма да направя кой знае какви промени, но в крайна сметка ще има промени в състава. Всичко се случва, но който и да влезе съм убеден, че ще направи добър мач, всички са добре подготвени. Тази година започваме кампанията с абсолютно равностойни футболисти на всяка една позиция. Ще играем, както винаги”, обеща на феновете на Черно море специалистът.