СК Вокил ще участва в двата стила с 10 състезатели
СК Вокил ще участва в двата стила с 10 състезатели / СК Вокил
Варна отново ще събере няколко спортни клуба по кикбокс и муай тай, които ще направят обща тренировка в стиловете лоу кик и киклайт контакт. Организатор на събитието е СК Вокил в лицето на председателя Галин Димов. Инициативата  FIGHT FOR YOU DREAMS  e на един от най – старите клубове в града СК Йорк с председател Станислав Бахчеванов, а домакин на събитието е СК Дрийм с председател Добромир Иванов. Официално са поканени и състезателите на СК ТИМ с главен треньор Красимир Димов и треньор Владимир Вълев Питбула.
Клуб Вокил ще вземе участие с 10 свои състезатели и в двата стила. Целта им както и на всички останали ще бъде доближаването до реална ситуация в ринга имитираща среща като на Републиканско първенство.
Мястото на срещата ще бъде новата спортна зала на СК Дрийм намираща се в гр. Варна, ул. „хан Кубрат“ № 30, а началният час за започване на загрявка, упражнения и спаринг е 14:00ч.
Доказани състезатели, Републикански и международни шампиони и начинаещи ще вземат участие в общата тренировка. Ще бъдат съставени групи според нивото с цел по-добро и качествено обиграване по време на спаринга.
 Спортът кикбокс е един от набиращите популярност в световен мащаб известен като един от най-комплексните бойни спортове, които помагат на трениращите да поддържат добра кондиционна форма, повишаване на физическата издръжливост, научаването на техники за защита и развиването на още много други полезни качества.