Бойко Косев
Бойко Косев / netinfo
Бойко Косев
98928
Бойко Косев
  • Бойко Косев
"Изключително горд човек съм от представянето на тима в нашата група в Шампионската лига по футзал", коментира в интервю за "Морски гонг" по Дарик треньорът на "Варна сити" Бойко Косев.
Той направи равносметка за постигнатите резултати на варненци в Шампионската лига, говори за предстоящото участие на "Варна сити", както в Националната ни лига, така и в градското първенство. 
 "Спечелихме четири точки и завършихме втори в групата. Това се случи по-малко от година след създаването на клуба", доволен е Косев. Неговият тим завърши бе в Група G в компанията на домакините от "Биелско", "Расинг" и "Кардиф.
Косев разкри и причините да се разминат с привличането на чуждестранни попълнения в тима: 
"Ако примерно има 57 държави с представители в шампионската лига, в 56 могат да се картотекират всякакви чужденци,а само в България не може да се картотекират състезатели извън Европейския съюз. Говорихме с аматьорската ни лига да се измисли вариант, примерно в лигата да сме със статут на полупрофесионалисти, за да могат да се привличат хора от Молдова, Украйна, Сърбия, които са на по-високо ниво от нашите състезатели".

Чуйте цялото интервю с Бойко Косев в приложения звуков файл.