/ netinfo
Галимир Георгиев е двукратен шампион на България по борба. Преди няколко години, когато тепърва му предстоят успехи и борба на тепиха, животът му поднася най-голямата битка - тази за живот. През 2011, когато е едва на 17 години, е диагностициран с лимфом на Ходжкин.

Момчето се опитва да се пребори със заболяването вече 7 години. Това става чрез редици курсове химиотерапии първо в Детска Хематология - София (ИСУЛ), а след това през 2014 г. постъпва в Националната Онкохематология в Дървеница - София. След като лечението там е неуспешно и състоянието му се влошава, Галимир се пренасочва към болница „ Св. Марина“-Варна.

Тук му се назначава лечение с Брентуксимаб, но прогресията на болестта продължава с още по-голяма сила. След консултaция с лекари в Турция му е предложено лечение в турска болница, което за съжаление е финансово непосилно за семейството и близките му.

Подготвят се редица благотворителни събития с цел събиране на средства за лечението му в чужбина, като до момента събраната сума е около 75 000 лв. Остават още около 25 000 лв - малка и постижима цел, ако всички се включим заедно.

Организирано е поредното благотворително събитие - моноспектатъл, който ще се проведе на 19 април, от 19:30 часа в клуб "Винтидж 33" във. Варна. Нека всеки, който желае, или има възможност, да заповяда, за да го подкрепим заедно!

Ако не можете да присъствате, но имате желание да помогнете, можете го направите на дарителската му сметка:

Банкова сметка ПроКредит Банк ЕАД

IBAN: BG63PRCB92301048874810

BIC: PRCBBGSF

Галимир Галинов Георгиев

и

PayPal: g.g.georgiev939@abv.bg
Можете да намерите сметката и на фейсбук страницата му "Да помогнем на Галимир"