Лили Иванова
Лили Иванова / netinfo
Примата на българската естрада стигнала до шефа на ВиК-Варна
Гранд дамата на българската сцена Лили Иванова изпита на гърба си честото спиране на водата във Варна. По време на концерта си в морската столица снощи Иванова разкри, че има мезонет в града, а приятелки я потърсили за съдействие заради безводието в района. Изтъкнатата ни певица успяла да открие телефона на управителя на ВиК-Варна Валентин Вълканов, за да му сподели за проблема. 

"Обадих се на Вълканов и след един час водата беше пусната", сподели пред публиката Лили Иванова. Тя благодари на шефа на ВиК-Варна и му обеща да го покани на следващия си концерт в морската столица.  

Адмирал Лили Иванова: Обичам Варна!

3000 варненци аплодираха на крака неостаряващата певица, която след по-малко от месец ще навърши 79 години. Пред варненска публика Лили Иванова изпълни песни предимно от по-новите си албуми. Тя зарадва феновете си и с изпълнение на по-стари песни като "Щурче".

Концертът на Лили Иванова във Варна снощи бе част от турнето й "За пълноценни мигове с музиката", който мина и през Пловдив. Предстоят концерти и в Русе, Благоевград, Ботевград, Свиленград, Плевен, отново Пловдив и София. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК