Голям концерт и спектакъл на Нешка Робева за рождения ден на Мол Варна
Голям концерт и спектакъл на Нешка Робева за рождения ден на Мол Варна / netinfo

На 14 юни търговско-развлекателен център Мол Варна отбелязва 5 години от официалното си откриване с поредица от разнообразни събития. По случай юбилейното честване, в морския град в пълен състав пристигат популярната трупа на Нешка Робева и четиримата финалисти от телевизионното реалити „Гласът на България". Пред варненци те ще представят специално подготвени програми, на външния паркинг на търговския център, с вход свободен. Като подгряване на концертите, със съдействието на две варненски галерии, на живо пред публиката, група художници ще творят боди пейнтинг и нестандартни форми с цветя.

През петте години от фукционирането си, Мол Варна наложи нов, нестандартен модел на присъствие сред търговските центрове. Всяка календарна година е изпълнена с кампании и активности, предназначени както за развлечение, така и с цел активизиране и подпомагане на определени социални или културно-образователни каузи. С респект към работата на младите творци и популярните имена в българската поп музика и култура, всяко голямо събитие, организирано в центъра, включва в програмата си концерт или изява на утвърден или нов изпълнител. На сцената в Мол Варна самостоятелни концерти са имали значителна част от родните звезди, сред които Графа, Миро, Мария Илиева, Белослава, Сигнал, Те, Д2, Акага, Остава, Нина Николина и Калин Вельов, Дони и Нети, Поли Генова, Криско, също така мини представления на обичаните артисти от цирк Балкански, срещи на феновете с едни от най-известните лица от най-гледаните телевизионни и кино продукции.

Голям концерт и спектакъл на Нешка Робева за рождения ден на Мол Варна
netinfo

На 14 юни, на сцената пред търговския център, юбилеен спектакъл пред варненци ще представят 25 от талантливите танцьори на една от най-обичаните български артистични формации - National Art. Трупата на Нешка Робева повече от 10 години успешно изнася представления у нас и в много европейски държави. Шоуто на National Art започва в 21 часа, а час по-рано, от 20 часа, на сцената стартира концерт с участието на финалистите от „Гласът на България" Ивайло Донков, Тодор Георгиев, Васил Чергов и Красимира Иванова.

В 18 часа на голямата празнична сцена ще бъде поставен старт на екзотично бодиарт шоу под наслов „Петте елемента: Земя, Въздух, Вода, Огън и Мол Варна" . В пърформанса ще участват варненските художници Веселин Костадинов, Ивелин Бонев, Милен Маринов, Лилия Бонева и Цанко Цанков. Организатор на шоуто е арт галерия „Ларго". Паралелно, в близост до сцената, отново в 18 часа, галерия Дарзалас и художничката Роси Миладинова организират арт работилничка за малки госпожици "Като феите". На място децата ще творят венчета и гривнички, изработени изцяло от свежи билки и горски цветя.

Всички събития са със свободен достъп за варненци и гостите на града. При добри метеорологични услогия ще бъдат организирани пред сградата на Мол Варна, външен паркинг. При лошо време сцената и всички допълнителни активности, предвидени в програмата, ще се проведат в централното фоайе на партерен етаж в търговския център.